Despre noi


Despre noi

Amaireh Grup SRL

AMAIREH GRUP SRL a fost fondata in anul 2003 si a inceput activitatea pe piata de importuri si distributie de produse ceramice, ulterior incepand sa activeze si pe piata de parchet laminat, iar in prezent se afla printre cei mai importanti importatori si distribuitori de ceramice si parchet de pe piata Romaneasca. Suntem o echipa stransa, care se concentreaza mai ales pe satisfacerea nevoilor clientilor nostri si lucram cu pasiune pentru produsele noastre. Consideram ca o locuinta nu ajunge sa fie cu adevarat „acasa”, pana ce nu completeaza cu adevarat personalitatea si gustul fiecaruia. Un ambient bine gandit si amenajat, precum o cromatica bine pusa la punct si materialele alese, precum si modelele, amplasamentul si lumina, pot schimba complet aspectul unei incaperi si pot face minuni pentru a completa spiritul personal. Incurajam si sustinem bunul gust, finetea si rafinamentul, precum si gusturile indraznete si minimaliste. 

               Echipa AMAIREH GRUP este formata din persoane cu specializare in produse ceramice si parchet, care sunt mereu interesate de satisfacerea clientului, iar din momentul in care intrati in Showroom-urile noastre va stau la dispozitie pentru a va consilia in alegerea celor mai bune produse, compatibile cu gustul si nevoile dumneavoastra. Specialistii nostri va vin in intampinare cu interes si experienta, cu cele mai bune idei de design pentru amenajarea locuintei dumneavoastra si cu detalii tehnice despre produsele noastre si nu vor renunta pana ce nu veti fi complet multumiti de alegerile facute.

               AMAIREH GRUP asigura materiale pentru proiecte individuale dar si pentru proiecte ce includ amenajari de Complexe Rezidentiale si Mall-uri. De asemenea, mai colaboram si cu diversi Constructori si Companii de Constructii dar si cu Designeri si Arhitecti cu renume la noi in tara dar si in afara Romaniei. Tot de dragul clientilor nostri oferim un raport Calitate-Pret foarte convenabil. La noi pretul este negociabil si mereu urmarim  Fidelizarea Clientului.

               Produsele enumerate mai sus, sunt doar cateva din intreaga gama oferita de AMAIREH GRUP, dispunem de o gama mult mai variata de produse. Pentru a va convinge, va invitam cu drag la Showroom-urile noastre unde va vom oferi de la modele clasice pana la cele mai moderne, modele rustice, modele care imita parchetul, modele cu influente orientale, modele pline de viata si culoare pentru camera copilului dumneavoastra, modele minimaliste, modele sobre si modele iesite in relief. In completarea modelelor, vom veni si cu o diversitate de nuante si culori, de la culorile clasice si bine cunoscute, de la cele mai placute pasteluri, pana la cele mai moderne nuante si combinatii de culori, care se transpun diferit, in functie de cat de lucioasa, mata, satinata sau sidefata este placa aleasa in functie de gustul dumneavoastra.

               AMAIREH GRUP va mai ofera si o gama complexa de Parchet Laminat, de tehnologie Germana, marca MODFLOOR. Parchetul Laminat este cel mai popular dintre toate gamele de parchet, deoarece imita cel mai bine lemnul si ofera o varietate de culori. Este foarte accesibil ca pret si este mai rezistent ca lemnul natural.Acesta se caracterizeaza, mai ales prin facilitatea cu care poate fi instalat, pe langa caracteristicile sale principale, cum ar fi: izolarea antifonica si absorbtia zgomotelor de pasi, izolarea termica, straturile superioare rezistente la uzura, optica de exceptie, variantele cu suprafete lacuite (dupa dorinta), diversele categorii de rezistenta la uzura, imbinarile CLICK sau SNAP (fara adeziv), este antistatic, usor de curatat si de intretinut, rezistenta la jar de tigara, greu inflamabil, rezistent la pete chimice, adecvat impreuna cu incalzirile de pardoseala, adecvat mobilierului usor pe role moi si multe altele.

                In prezent AMAIREH GRUP va pune la dispozitie un total de 40 de modele de Parchet Laminat HDF de 12 mm si 8 mm, cum ar fi: parchet laminat din Stejar si Stejar Auriu, Bambus, Artar, Nuc si Nuc Salbatec, Alun, Mahon, Cires si Wenge, Alb, Negru si Rosu. Oferim si Accesorii Parchet, cum ar fi: Plinta PVC, Plinta de Podea LM, Plinta HSL si Plinta MDF. Va oferim si o gama variata de accesorii pentru Parchet, cum ar fi: Colturi Interioare si Colturi Exterioare, Capete de Stanga si Capete de Dreapata, Inbinari, Prinderi, Folie si Izofloor.

               Gama noastra include modele clasice, pline de eleganta, modele nonconformiste si indraznete, modele care se pot mula pe stilul si gustul oricarei persoane, modele indraznete, care sa va faca imaginatia sa lucreze. Oferim o gama de nuante la fel de vasta si plina de rafinament, care poate satisface si dorintele celui mai exigent client.

                AMAIREH GRUP va pune la dispozitie o Parcare Gratuita si Pazita si va mai ofera si Transport Gratuit la locatia specificata de dumneavoastra.

               Pentru a va face o idee  cat mai bine definita despre intreaga gama a produselor noastre, AMAIREH GRUP va invita cu drag sa vizitati Showroom-urile noastre, unde specialistii nostri va vor primi mereu cu bratele deschise si vor fi mereu pregatiti sa raspunda cerinteleor si necesitatilor dumneavoastra. Un produs vizualizat in realitate, palpat si inspectat nu se compara cu un produs prezentat intr-o imagine, unde nu ii sunt evidentiate adevaratele sale proprietati si calitati.