Pret Parchet Laminat 12 mm COD 4004. Categoria Parchet Laminat de 12 mm Grosime.


Parchet Laminat 12 mm COD 4004

MODFLOOR
Cod produs: MOULDING PRESS - HDF -
Producator: MODFLOORPretul este disponibil telefonic
Detalii si comenzi la: 0752 191 654
office@gresiesiparchet.ro
Detalii produs Parchet Laminat 12 mm COD 4004
Parchet Laminat 12 mm COD 4004

MODFLOOR va ofera o gama complexa de Parchet Laminat, de tehnologie Germana. Parchetul Laminat este cel mai popular dintre toate gamele de parchet, deoarece imita cel mai bine lemnul si ofera o varietate de culori. Este foarte accesibil ca pret si este mai rezistent ca lemnul natural.Acesta se caracterizeaza, mai ales prin facilitatea cu care poate fi instalat, pe langa caracteristicile sale principale, cum ar fi: izolarea antifonica si absorbtia zgomotelor de pasi, izolarea termica, straturile superioare rezistente la uzura, optica de exceptie, variantele cu suprafete lacuite (dupa dorinta), diversele categorii de rezistenta la uzura, imbinarile CLICK sau SNAP (fara adeziv), este antistatic, usor de curatat si de intretinut, rezistenta la jar de tigara, greu inflamabil, rezistent la pete chimice, adecvat impreuna cu incalzirile de pardoseala, adecvat mobilierului usor pe role moi si multe altele.

                In prezent va punem la dispozitie un total de 40 de modele de Parchet Laminat HDF de 12 mm si 8 mm, cum ar fi: parchet laminat din Stejar si Stejar Auriu, Bambus, Artar, Nuc si Nuc Salbatec, Alun, Mahon, Cires si Wenge, Alb, Negru si Rosu. Oferim si Accesorii Parchet, cum ar fi: Plinta PVC, Plinta de Podea LM, Plinta HSL si Plinta MDF. Va oferim si o gama variata de accesorii pentru Parchet, cum ar fi: Colturi Interioare si Colturi Exterioare, Capete de Stanga si Capete de Dreapata, Inbinari, Prinderi, Folie si Izofloor.

               Gama noastra include modele clasice, pline de eleganta, modele nonconformiste si indraznete, modele care se pot mula pe stilul si gustul oricarei persoane, modele indraznete, care sa va faca imaginatia sa lucreze. Oferim o gama de nuante la fel de vasta si plina de rafinament, care poate satisface si dorintele celui mai exigent client.

          Pentru a va face o idee  cat mai bine definita despre intreaga gama a produselor noastre, va invitam cu drag sa vizitati Showroom-ul nostru, unde va primim mereu cu bratele deschise si suntem pregatiti sa raspundem cerinteleor si necesitatilor dumneavoastra. Un produs vizualizat in realitate, palpat si inspectat nu se compara cu un produs prezentat intr-o imagine, unde nu ii sunt evidentiate adevaratele sale proprietati si calitati.